“SIRLI MUALLIM” ASARINING O’ZIGA XOS G’OYAVIYBADIIY XUSUSIYATLARI - Qurbonboyeva, Madinabonu (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2024)
Annotatsiya: Maqolada qissaning nazariy tahlili ko’rib chiqilgan, syujet elementlarining asar qurilishidagi o’rni haqida mulohazalar berilgan. Maqolada qissa boshqa asarlar bilan davr nuqtai nazaridan solishtirilib ham tahlil qilingan.