ДИФФУЗИЯ ПРОЦЕССИНИ КУЗАТИШ МАСАЛАСИ - Rustamov, Yorqin (Мир исследований, 2021)
Ушбу мақолада иссиқлик тарқалиши ва диффузия процесси мисолида кузатилувчи жараёнда проекцияни тиклаш; масалани ечиш усулига бағишланган. Яъни аниқ чегаравий масалаларда ва маълум нуқталарда иссиқлиқликнинг ўзгариши аниқ бўлса, бошланғич иссиқлик тарқалиши номаълум ҳол учун иссиқлик тарқалиши ечилган.