UZLUKSIZ TA’LIM TIZIMIDA MAKTABGACHA TA’LIMNING TUTGAN O‘RNI - Eshbekova, Gulbahor (Мир исследований, 2021)
Ushbu maqolada uzluksiz ta’lim tizimida maktabgacha ta’lim ta’limning tutgan o’rni xaqida ma’lumotlar bayon qilingan.