TAYYORLOV GURUHI TARBIYALANUVCHILARINI SAVODXONLIKKA OʻRGATISHDA DIALOGIK VA MONOLOGIK NUTQNING AHAMIYATI. - Yakubova, Gulnoz (Журнал математики и информатики, 2024)
Tayyorlov guruhi tarbiyalanuvchilarini savodxonlikka oʻrgatishda dialogik va monologik nutqning oʻziga xos jihatlari, bolalarni kundalik faoliyatlari bilan tanishishda va turli voqea-hodisalarni kuzatish natijasida hosil boʻlgan bilimlarini aniqlashda eng zaruriy vosita, bu ularning nutqi ekanligi alohida ahamiyatli.