Android studio dasturida bir sanoq tizimdan ikkinchi sanoq tizimga o`tish mobil ilovasini yaratish - Xonimqulov, Ulig’bek (Журнал математики и информатики, 2021)
Bugungi kunda samarali ta‘lim-tarbiya berishning zamonaviy usullarini yaratish yetakchi masalalardan biriga aylangan. Zamonaviy ta’lim berishda multimedia mahsulotlari, elektron ishlanmalarning o‘rni beqiyosdir. Shunday ekan, sanoq sistemalarini turli sanoq sistemalariga o’tkazish algoritmlarini o’rganish uchun Android studio dasturidan foydalanib, maxsus ilova yaratish va undan foydalanish jarayoni amalga oshirilgan.