MASOFAVIY TA’LIMNING O’QUV JARAYoNIDAGI IMKONIYaTLARI HAQIDA - Mamatov, Jasur; Sattarov , S (Журнал математики и информатики, 2021)
Ushbu maqolada ochiq ta’limning muhim bo’g’ini sifatida masofaviy ta’limning vujudga kelish sabablari, afzalliklari, xususiyatlari va shakllari, shuningdek uni auditoriya v auditoriyadan tashqari holatda tashkil etish haqida fikr yuritilgan.