O’ZBEKISTON TA’LIM TIZIMIDA PEDAGOGIK DASTURIY VOSITALAR VA ZAMONAVIY AXBOROT TEXNOLOGIYALARINING JORIY ETILISHI - Isabekov, Bahodir; Xandamov, Yigitali; Shodmonqulov, Mirjalol (Журнал математики и информатики, 2020)
ushbu maqolada yangi axborot texnologiyalari, axborot texnologiyalarining xususiyatlari va rivojlanish sur’atlari hamda rivojlanish istiqbollari va yangi axborot texnologiyalarining namunalari ko’rib chiqilgan