MAKTABDA MATEMATIKA FANI DARSLARINI LOYIHALASHTIRISH. - Usarov, Sardor (Журнал математики и информатики, 2020)
Ma’lum bir fanga ixtisoslashtirilgan maktablarda yoki umumta’lim maktablarida matematika darslarini o’qitishda o’quvchilarni fanga qiziqtirish, ularni fan olamiga olib kirish uchun o’qituvchining ijodkorligini, kompetentligini shakllantirish, turli xil misollar orqali darslarning jozibadorligini oshirish