“Algebralar” mavzusiga oid didaktik ishlanmalar - Tojiboyeva, Dilafro’z (Журнал математики и информатики, 2022)
Ushbu maqolada Algebra va sonlar nazariyasi “ Algebralar” mavzusiga oid didaktik ishlanmalar keltirilgan. Bu didaktik ishlanmalardan ma’ruza va amaliy mashg’ulotlarda foydalanish mumkin