BULUTLI TEXNOLOGIYANING TA’LIMDAGI AFZALLIGI - Xalikov, Akbar; Yo’ldosheva, Farog’at (Журнал математики и информатики, 2023)
Ushbu maqolada bulutli texnologiyalarning hozirgi hayotimizdagi muhim jihatlari hamda bulutli texnologiyaning kelajakdagi o‘rni haqida fikr yuritilgan. Bundan tashqari xozirgi zamonaviy ta’lim tizimida bulutli tehnologiyalarning o‘rni va istiqbolli haqida so‘z yuritiladi. Maqola mavzusini ochib berish maqsadida amaliy tavsiyalardan ko‘proq foydalanildi. Maqoladan olingan natijalarda asosan bulutli tehnologiyalarning ta’lim tizimizdagi afzalliklari aks etgan.