H11 OPERATORNING XOS QIYMATLARI - Umarov, Axror (Журнал математики и информатики, 2023)
Mazkur maqolani tahlil qilish jarayonida operatorning Fredholm determinanti operatorlarning muhim spektrdan tashqaridagi xos qiymatlarini va ularning karraliklarini zarur va yetarliligini o’rganamiz. H11 operatorning xos qiymatlari va ularning karraliklari o’rganildi.