MAKTABLARDA GOOGLE CLASSROOM ORQALI ONLAYN KURSLAR TASHKIL QILISH IMKONIYATLARI VA YUTUQLARI - Tojiyev, A; Norqo’ziyev, Q; To’rabekov, M (Журнал математики и информатики, 2024)
Ushbu maqolada umumiy o‘rta ta’lim maktablarida google classroom orqali onlayn kurslar tashkil qilish imkoniyatlari va yutuqlari haqida yozilgan bo‘lib unda google classroom orqali o‘quvchilarning masofaviy kurslarga qatnashishining afzalliklari yoritib berilgan.