YOSHLAR TA’LIM - TARBIYASIGA KITOB OʻQISH SAN’ATINI SINGDIRISH ORQALI MAFKURAVIY IMMUNITETNI SHAKLLANTIRISH - Abdullayev, F (Журнал математики и информатики, 2024)
Mazkur maqolada muallif aynan yoshlar tarbiyasida kitob oʻqish san’atiga oʻrgatish orqali ularda vatanparvarlikni singdirishga qator tavsiyalar berishga harakat qilgan. Shu bilan birga yoshlar ongiga milliy istiqlol gʻoyasini singdirib, ajdodlarimiz amal qilgan bebaho qadriyatlar, an’analar, betakror udumlar asosida ma’naviy immunitetni barqarorlashtirish globallashuv jarayonida gʻoyatda muhim ahamiyat kasb etadi.