Tenglamalar sistemasiga doir misollarni grafik usulda yechish. - Xoljigitov, Dilmurod; Prnazarov, SHohrux (Журнал математики и информатики, 2022)
Bu maqolaning asosiy maqsadi algebraik tenglamalarni yechishning metodlaridan biri grafik usulni har tomonlama o‘rganib chiqish, o’quvchining bu ko’rinishdagi tenglamalarni ildizini topishda grafik usulning qulayligini o’rgatish. Shu maqsad bilan men o’zimning maqolamda algebraik tenglamalarni grafik usulda yechishdan namunalar keltirdim.