Chekli farqli yechim usuli - Murodqobilova, Bahora (Журнал математики и информатики, 2022)
Ushbu tezisda Chekli farqli yechim usuli keltirib o’tilgan. Shuningdek tananing sirtidagi chegara holati aniqlik darajalari keltirib o’tilgan. Shu bilan birga mualliflar tomonidan ilmiy tavsiyalar keltirilgan.