PLANIMETRIYAGA OID BA’ZI MASALALARNI YECHISHNING AYRIM USULLARI. - Raxmatov, Alisher; Qorjovov, G'ulom (Журнал математики и информатики, 2022)
Ushbu tezisda planimetriyga oid masalalarni yechishning bazi usullari haqida ma’lumot berilgan.