FIZIKADAN OLIMPIADA MASALALARNI YECHISH ASOSIDA O‘QUVCHILARNING MANTIQIY FIKRLASHNI RIVOJLANTIRISH - Bozorov, Hasan (Журнал математики и информатики, 2024)
Ushbu maqolada fizikadan olimpiada masalalarini yechish orqali umumiy o‘rta ta’lim maktab o‘quvchilarida mantiqiy fikrlashini rivojlantirish metodlari to‘g‘risida so‘z yuritilgan