ЎҚИТИШДА ИННОВАЦИОН ПЕДАГОГИК ТЕХНОЛОГИЯЛАРИДАН ФОЙДАЛАНИШ - Shomirzayev, Maxmatmurod (Физико-технологического образование, 2022)
Мақолада умумий ўрта таълим мактабларининг технология ўқув фани машғулотларидаянги педагогик технологияларидан ташкил этишнинг баъзи жиҳатлари,жумладан технология фани дарсларида интерфаол методлардан фойдаланишнинг самарадорлиги тўғрисида мушоҳадали фикр - мулоҳазалар юритилган.