ТЕХНОЛОГИЯ ТАЪЛИМИДА ЎҚИТИШ ШАКЛЛАРИ ВА МЕТОДЛАРИ - Shomirzayev, Maxmatmurod (Физико-технологического образование, 2022)
Мақолада мактаб технология таълимида амалий дaрслaрни ўқитиш шакллари ва методларидан фойдаланиб ўқувчилар ижодкорлик қобилиятларини шакллантиришнинг мазмун-моҳияти ёритилган.