TARBIYA JARAYONINI SHAKLLANTIRISHDA PSIXOLOGIK XIZMATNING AHAMIYATI - Bayramova, Shahinabonu (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2024)
Ushbu maqolada tarbiya jarayonini yaxshilash maqsadida qoʻllaniladigan metodlarni afzalliklari va samarasi toʻgʻrisida maʼlumotlar keltirilgan.Pedagog dars jarayonlarida oʻquvchilarning qay darajada qatnashishi, ularning tarbiyasiga qanday taʼsir koʻrsatishlari toʻgʻrisida soʻz borgan.