BO‘LAJAK O‘QITUVCHILARDA POZITIV TAFAKKURNI RIVOJLANTIRISHNING PEDAGOGIK-PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI VA OMILLARI - Choriyev, Hamid (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2024)
Talabalarni axloqiy fazilatlarga ega, yuksak ma’naviyatli, shu bilan birga bilimdon, zukko, ruhan va jismonan sog‘lom, keng dunyoqarash va tafakkurga ega, zamonaviy kasb-hunar egasi bo‘lgan vatanparvar yoshlarni yetishtirib berish, bo‘lajak o‘qituvchilarning pozitiv tafakuruni shakillantirish va kasbiy mahoratni tarbiyalash.