ART TERAPIYA TEXNIKALARINING PSIXOLOGIYA SOHASIDA QO‘LLANILISHI - Alieva, Kamola (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2024)
Maqolada art terapiya usullari va zamonaviy vositalari xaqida fikr yuritiladi. Shuningdek art terapiyaning psixologiya sohasida qо‘llanilishi, uning afzalliklari borasida ma’lumotlar taqdim etilgan. Shu bilan birgalikda art terapiyaning yuzaga kelishi, insonlar bilan olib boriladigan terapevtik jarayonlar xaqida ham atroflicha ma’lumotlar keltirilgan.