TA’LIM MUASSASALARI VA OTA – ONALAR HAMKORLIGIDA SHAXSNING AXLOQIY TARBIYASINI SHAKLLANTIRISHDA, MILLIY ETNIK URF - ODAT VA AN’ANALARNING O‘RNI - Jo‘rayev, Atham (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2024)
Ushbu maqolada har bir individning shaxs bo‘lib shakllanishida va o‘z etnik qadriyatlari, urf-odatlari hamda an’analarining yosh avlodning axloqiy tarbiyasini shakllantirish shuningdek turli xalqlar bilan millatlararo munosabatlarning rivoji, oʻzaro doʻstlik va totuvlik rishtalarining mustahkamlanishiga xizmat qiladi.