OILADA SHARQ MUTAFAKKIRLARINING MEHNAT VA KASB-HUNAR HAQIDAGI QARASHLARI - Baratov, Nosir (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2024)
Maqolada sharq mutafakkirlar qarashlari asosida yosh avlodnin ilm-hunarli va eng yaxshi insoniy fazilatlarni egallash masalalari va sharq mutafakkirlarining mehnat va kasb-hunar haqidagi qarashlari haqida so’z yuritiladi.