Бўлажак бошланғич синф ўқитувчиларида ижтимоий фаолликни шакллантириш босқичлари - Hamzayev, Xaqnazar (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2021)
Бугунги кунда бўлажак бошланғич синф ўқитувчиларида ижтимоий фаолликни шакллантириш жамиятимиз тараққиётининг ҳозирги босқичида асосий вазифалардан ҳисобланади