СОҒЛОМ МУҲИТ –СОҒЛОМ ОИЛА ТАЯНЧИ - Axmedova, Nasiba (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2021)
Ушбу мақола бугунги куннинг долзарб мавзуларидан бўлиб, оиладаги соғлом муҳит ва ундаги бола шахсининг шаклланиши масалаларига қаратилган