НОГИРОНЛИГИ БЎЛГАН АЁЛЛАРГА ПСИХОЛОГИК ХИЗМАТНИНГ ИЖТИМОИЙ ОМИЛЛАРИ - Qarshiboyeva, Gulnoza (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2021)
Мазкур мақолада мамлакатимизда аёлларни, шу жумладан ногиронлиги бор аёлларни ижтимоий муҳофаза қилишга давлат сиёсати даражасида эътибор қаратилмоқда ва бунинг ҳуқуқий асослари яратилганлиги тўғрисида сўз боради. Бунда ижтимоий хизматлар кўрсатиш масалалари бўйича маслаҳатлар бериш, ижтимоий хизматлар кўрсатувчи тегишли органлар ва ташкилотларга юбориш, ишга жойлашишда кўмаклашиш, ҳомийлик ва васийликни белгилаш каби хизмат кўрсатиди.