ALISHER NAVOIYNING PEDAGOGIK QARASHLARI - Tursunova, Dilbar (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2021)
Ushbu maqolada buyuk mutafakkir Alisher Navoiyning shaxs kamolotida ta’lim-tarbiyaning roli va ahamiyati haqida fikr bildirilgan. O`qituvchi-murabbiy faoliyati, uning kasbiy va shaxsiy sifatlari e’tirof etilgan bo’lib, ishda asosiy o’rganish obyekti sifatida “Mahbub ul-qulub” asari olingan.