ПСИХОЛОГИЯ ФАНЛАРИНИ ЎҚИТИШДА ИНТЕРФАОЛ УҚИТИШ УСУЛЛАРИДАН ФОЙДАЛАНИШ САМАРАДОРЛИГИ - Kamolova, Shirin (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2022)
Мазкур мақолада бугунги глобаллашув жараёнига хос таълим технологияларидан фойдаланиш масалалари ёритилган.