TA’LIM TIZIMINI RIVOJLANTIRISH VA NOMARKAZLASHTIRISH. - Qosimov, Azimjon (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2022)
Ushbu maqolada ta’lim tizimini rivojlantirish va nomarkazlashtirish masalalari haqida fikr va mulohazalar keltirilgan bo’lib, mamalakatimizdagi davlat va xususiy oliy ta’lim muassasalarining ba’zilaridagi yuqori bilimli talabalariga ajratiladigan grant dasturlar haqidagi ma’lumotlar ham o’rin olgan.