ПРЕЗИДЕНТ, ИЖОД ВА ИХТИСОСЛАШГАН МАКТАБЛАРНИНГ БОШҚАРУВ ТИЗИМИ - Botirov, Shonazar (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2022)
Ушбу мақолада замонавий намунадаги таълим даргоҳлари юртимиз фарзандлари учун таълим – тарбия олиш борасида янги имкониятлар ва инновациялар таълим ташкилотининг бошқарув тизими ҳақида фикр юритилган.