MUTAFFAKKIR OLIMLARIMIZ O’QUV FAOLIYATI XAQIDAGI QARASHLARI - Qodirova, Malikaxon; Nasimov, Doston (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2022)
Ushbu maqolada ta’lim sifatiga erishishda o’quv faoliyatining o’rni, o‘quv–biluv motivlari va ularning ta’limni o’zlashtirishdagi o’rni, o’quv faoliyati ta’limda samaradorlikka erishishning zarur sharti ekanligini mutaffakkir olimlar tomonidan o’rganilishi masalasi yoritib berilgan.