ИЖОБИЙ ОДАТЛАР ОРҚАЛИ ЎҚУВЧИ ШАХСИНИ ШАКЛЛАНТИРИШНИНГ АҲАМИЯТИ - Toshpo’latova, Nodira; Oysha, Urdusheva (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2022)
Ушбу мақолада шахс шаклланишининг ўзига хос хусусиятлари ва ўқувчи шахсини таркиб топтиришда ижобий одатларнинг ўрни ҳақидаги маълумотлар баён қилинган. Шу ижобий одатларни шакллантириш йўлида учрайдиган камчиликлар ва уларни қандай бартараф этиш йўллари баён этилган.