PSIXOLOGIYA FANLARINI OQITISH JARAYONIDA AXBOROT TEXNOLOGIYALARIDAN FOYDALANISHNING AXAMIYATI - O’risheva, Pokiza; Jiyanberdiyev, Merojiddin (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2023)
Ushbu maqolada Psixologiya fanlarini oqitish jarayonida axborot texnologiyalaridan foydalanishning axamiyati, pedagogik jarayonlarda ko‘zlangan natijalarga erishish uchun o‘qituvchining kasbiy kompetentliligining rivojlangan bo‘lish holatlari, axborot asosida talabaning hayotga tayyorgarligini shakllantirish, doimiy o‘zgaruvchan, tobora o‘zaro bog‘lanib borayotgan axborot muhitida insonning muvaffaqiyatli masalalari yoritilgan.