OILADAGI IJTIMOIY PSIXOLOGIK MUHITNING BARQARORLIGI TA’MINLAShDA QAYNONA VA KELIN MUNOSABATLARINING O‘RNI - Eshmurodov, Olmosbek; Fazliddinova, Umida (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2023)
Maqolada oilaviy munosabatlarda qaynona va kelin munosabatlarining ijtimoiy omillari, shuningdek bugungi kunda shubu masalaga yangicha zamonaviy metodlar va psixologik еchimlar asosida yondashish yuzasidan ilmiy –nazariy fikr yuritilgan.