KICHIK MAKTAB YOSHIDA MULOQOTCHANLIK ORQALI AXLOQIY FAZILATLARNI RIVOJLANTIRISH - Baxtiyorov, Rafael; Botirova, Dilafruz; 3Jo‘rayeva , Mastona (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2023)
Ushbu maqolada kichik maktab yoshidagi o‘quvchilarda muloqotchanlikni oshirish jarayonida boshlang‘ich sinf o‘quvchilarining o‘qituvchi va tengdoshlari bilan muloqotchanlik xususiyatlarini o‘rganish, muloqotchanlik orqali axloqiy va shaxsiy fazilatlarni rivojlantirish masalalari xususida fikrlar yuritilgan.