BOLALARDA MUVAFFAQQIYATLI TA’LIM-TARBIYANI TASHKIL ETISH USULLARI VA VOSITALARI - islomova, Ozoda (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2023)
Ushbu maqolada bolalarda muvaffaqqiyatli ta’lim-tarbiyani tashkil etish usullari va vositalari haqida mulohazalar yuritilgan