MULOQOTCHANLIK O‘SMIRLAR IJTIMOIYLASHUVINING IJTIMOIY-PSIXOLOGIK RIVOJLANISHI SIFATIDA - Sobirov, Axror (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2023)
Ushbu maqolada o’smirlar ijtimoiylashuvida muloqotning o’rni hususida mulohazalar yuritilgan