O‘SMIRLAR XULQIDA SALBIY O`ZGARISHLARNING IJTIMOIY PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI - Raxmonov, Abdumalik (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2023)
Maqolada o‘smirlar xulqida psixologik o`zgarishlarning ijtimoiy jihatlari ochib berilib, o`smir o`quvchilarni ta’lim va tarbiya bеrish ishlarida uchraydigan ayrim qiyinchiliklar bu yoshdagi bolalarning psixik rivojlanishi va hususiyatlarini ba’zan еtarli darajada bilmaslikdan yoki inkor qilishdan kеlib chiqadi.