ЎЗБЕКИСТОНДА ТАЪЛИМ-ТАРБИЯ ТИЗИМИНИНГ МАЪНАВИЙ ВА ИЖТИМОИЙ АҲАМИЯТИ - Sodiqova, Dilfuza (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2023)
Ушбу мақола таълим-тарбия тизимининг маънавий ва ижтимоий аҳамиятига бағишланган бўлиб, ёшлар тафаккурини шакллантиришда маънавий ва ижтимоий тарбиянинг мазмуни ва моҳияти очиб берилган.