KICHIK MAKTAB O‘QUVCHILARIDA TA’LIMNI O‘ZLASHTIRAOLMASLIK SABABLARI - Egamberdiyev, Jamol (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2024)
Ushbu maqolada kichik maktab o‘quvchilarida ta’limni o‘zlashtiraolmaslik yuzaga kelishining ayrim omillari keltirib o‘tilgan.