OILAVIY AJIRIMLARNING SABABLARI - Qarshiboyeva, Dilfuza (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2024)
Oilaviy ajrimlar turli sabablarga ko‘ra yuzaga kelgani holda, ajralish ham turli oqibatlarni keltirib chiqaradi.Maqolada oilaviy ajirimlarning sabablari va oqibatlari haqida fikr yuritiladi.