O‘SMIRLARDA STRESS NAMOYON BO‘LISHINING PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI - Tosheva, Mohinur (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2024)
Ushbu maqolada o‘smirlik yoshi (11-15 yosh) davrida stressni yuzaga keltiruvchi omillar va unga barqarorlikni ta’minlashning psixologik xususiyatlari haqida so‘z boradi