BO’LAJAK PSIXOLOGLARDA KASBIY KOMPETENTLIKNI RIVOJLANTIRISH TEXNOLOGIYALARI - Akbarova, Sadoqat (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2024)
Mazkur maqolada kompetensiya tushunchasining mazmun-mohiyati ochib berilgan bo’lib bo’lajak pedagog-psixologlarda kasbiy kompetentlikni pedagogik jihatdan rivojlantirish yo’llari ko’rsatilgan. Bo’lajak o’qituvchilar uchun egallanishi mumkin bo’lgan pedagogik kompetentlikning rivojlanish darajasini aniqlaydigan kompetensiyalar majmuasi mazmuni yoritilgan.