INTEGRATIV YONDASHUV ASOSIDA QISHLOQ XO‘JALIGI YO‘NALISHI TALABALARINING YOZMA NUTQINI RIVOJLANTIRISH METODIKASINI TAKOMILLASHTIRISH - Oxunjonova, Faxriniso; Hayitova, Muxlisa (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2024)
Ushbu maqolamizda ta’lim tizimining asosiy bosqichi hisoblanuvchi – oliy ta’limining talabalarida yozma nutqiy malaka ko‘nikmasini integrativ yondashuv asosida takomillashtirish haqida so‘z yuritiladi.