PEDAGOGIKA FANLARI TIZIMIDA PEDAGOGIK INOVATSIYALARNI QO’LLASH - Maxamatova, Feruza (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2021)
Ushbu maqolada ta’lim jarayonida va pedagogika fanlari tizimida pedagogik inovatsiyarni qo’llash usullari bayon qilingan. Pedagogik inovatsiyalar ta’lim jarayonining asosi hisoblanib, ta’limning sifatli tashkil qilinishi kafolatlovchi omil sanaladi.