O’QUVCHINI KASB-HUNARGA YO‘NALTIRISHDA O‘RTA OSIYO MUTAFAKKIRLARNING PEDAGOGIK QARASHLARI - Zarmasov, Sherzod (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2021)
Umumiy o‘rta ta’limning dastlabki bosqichidan boshlab mehnat qilishga tayyorlash haqida ta’lim va tarbiya beriladi.