BOʼLAJAK OʼQITUVCHILARNI KASBIY TAYYORLASH JARAYONIDA ULARNING MAʼNAVIYATINI SHAKLLANTIRISH - Hamidova, Barno (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2021)
Ushbu ishda innavatsion ta’lim texnologiyalaridan foydalangan holda pedagogika bo’lajak tarbiyachilarni tayyorlash masalalari qarab chiqilgan.