O‘SMIRLAR TARBIYASINING QIYINCHILIK XUSUSIYATLARI VA ULARNING KELIB CHIQISH SABABLARI - Qodirova, Malikaxon (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2022)
Maqolada o’smirlik davrining psixologik jihatdan rivojlanish xususiyatlari, o’smir shaxsining shakllanib, kamolotga erishish yo’llari va unga ta’sir etadigan biologik va ijtimoiy omillarning ta’siri masalalari, olimlar tomonidan o’smirlardagi qiyinchiliklar va bu qiyinchiliklarni sabablari xaqidagi fikrlari berilgan, o’smirlar bilan ishlash bo’yicha tavsiyalar mavjud