УЗЛУКСИЗ ТАЪЛИМ ЖАРАЁНИДА МУСТАҚИЛ ФИКРЛОВЧИ, ИЖОДКОР ШАХСНИ ТАРБИЯЛАШНИНГ ПЕДАГОГИК-ПСИХОЛОГИК МАСАЛАЛАРИ - Siddiqova, Sanobar (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2022)
Ушбу макола бугунги куннинг долзарб мавзуларидан булиб,узлуксиз таълим жараёнида мустакил фикрловчи, ижодкор шахсни тарбиялашнинг педагогик-психологик асосларини урганишнинг мазмун мохияти масалаларига каратилган. Ўкувчиларни мустақил фикрлашга ундовчи интерфаол таълим методлардан фойдаланиш масалаларига боглаб ёритилган.